acceptera alkoholtillstånd
Sök maträtter > Citronmarinerade räkor med spenat, gurka och äpple samt blomkålscreme, forellrom och krutonger

Citronmarinerade räkor med spenat, gurka och äpple samt blomkålscreme, forellrom och krutonger

Citronmarinerade räkor med spenat, gurka och äpple samt blomkålscreme, forellrom och krutonger kombinerat med Champagne.

Så här gör du:

Skär blomkålen i mindre bitar och koka den mjuk i mjölken och grädden. Mixa den slät, smaka av med salt och kyl ner. Skala äpple och gurka och tärna i ½ cm stora bitar. Skölj och låt spenaten torka väl. Blanda räkor, gurka, äpple och spenat med citron och olivolja, smaka av med salt. Lägg upp den marinerade räksalladen i 4 fina skålar, toppa med en tesked av blomkålscremen, ringla runt forellrommen och strö över krutongerna.



Visa recept..