acceptera alkoholtillstånd
Media > Recensioner

Recensioner

DVPE

(2011-12-16) DVPE

"Ren, elegant bouquet med grapefrukt, lime,grädde, krita och mineraler. Smaken är torr,
frisk och fruktig med fräsch frukt, bra syra och inslag av grapefrukt, gröna äpplen, pomelo, päron, vita blommor, grädde, krita och mineraler. En ung, ren och fruktig champagne med fin syra och torr, elegant eftersmak."
Betyg: 90 poäng (++)
Champagne de Saint Gall Premier Cru Extra Brut Blanc de Blancs - 259 SEK (Artnr 7885)


"Mild, aromatisk bouquet med solmogen frukt, röda bär och mineraler. Smaken är rund, rik och bussig med ren, bärig frukt, bra syra och inslag av jordgubbar, smultron, blommor, persikor, citrus, krita och mineraler. En rund, rik och bussig roséchampagne med fluffig frukt, bra syra och torr, elegant eftersmak."
Betyg: 90 poäng (++)
De Saint Gall Rosé Brut - 249 SEK (Artnr 7417)


"En ung, fräsch champagne med ren, elegant frukt, bra balans, bra syra och inslag av grapefrukt, pomelo, vita blommor, vita päron, krita och mineraler."
Betyg: 91 poäng (+)
De Saint Gall Blanc de Blanc Brut Premier Cru Millésime - 299 SEK (Artnr 7878)


"En ung, fräsch och fruktig champagne med blommig, aromatisk frukt, bra syra och inslag av vita päron, grapefrukt, äpple, smultron, blommor och mineraler."
Betyg: 90 poäng (++)
De Saint Gall Blanc de Blanc Brut Premier Cru - 299 SEK (Artnr 77086)


"Öppen bouquet med gula stenfrukter och mineraler. Smaken är djup, rik och fyllig med solmogen frukt, bra balans och inslag av persikor, passionsfrukt, nektariner, blommor, ljus choklad, lyktfrukter, blommor och mineraler. En rund, rik och bussig champagne med charmig, solmogen frukt och lång, aromatisk eftersmak."
Betyg: 92 poäng (++)
Blanc de Blanc Brut Vieilles Vignes Premier Cru - 429 SEK (Artnr 94809)