acceptera alkoholtillstånd
Media > Recensioner

Recensioner

DECEMBER MÅNADS VINER

(2008-12-01) Dina viner nr 12 2008

Champagne

"Doften är djup, rik och fyllig med komplex, solmogen frukt, nötter, krita och mineraler. Smaken är djup, rik och fyllig med solmogen, generös frukt, härlig balans, fin syra och inslag av grapefrukt, vinteräpplen, lime, nötter, krita, vita blommar, citrusskal, smultron, paranötter och mineraler. En torr, fräsch och fruktig champagne med läcker syra, bra koncentration och lång, elegant eftersmak"
Orpale Blanc de Blanc Brut Grand Cru - 850 SEK (Artnr 83304)


Röda viner

"Doften är rik med solmogen frukt, mörka bär, söt lakrits och fat. Smaken är djup, rik och fyllig med modern, aromatisk frukt, bra balans, bra syra och inslag av björnbär, tranbärsjuice, moreller, söt lakrits, vildhallon, kryddor och fat. Ett ungt, fräscht och fruktigt vin från toro, med modern, aromatisk frukt, bra syra och lång, bärig eftersmak."
Artikelnummer: 9652501

Champagne

"Doften är liten med ren, blyg frukt och mineraler. Smaken är ung, fräsch och fruktig med ren, fräsch frukt och inslag avgrapefrukt, gröna äpplen, citrus, blommor och mineraler. En ung, fräsch och fruktig champagne med ren, torr Chardonnayfrukt, bra syra och ren, torr eftersmak."
De Saint Gall Rosé Brut - 249 SEK (Artnr 7417)