acceptera alkoholtillstånd
Media > Recensioner

Recensioner

Bästa vinerna för vårens alla fester

(2009-02-18) Aftonbladet VIN

Röda viner på flaska , 81-100 kronor

"Trotjänare som funkar fint till många smaker. Doften är komplext vaniljkryddig och därtill fylld av körsbär,röda vinbär och läder. Smaken har spänstig syra,mjuk strävhet och samma inslag som i doft med tillägg av bigarråer"
Betyg: ++++
Campolieti Ripasso, Valpolicella Classico - 99 SEK (Artnr 6792)


Röda viner på flaska, över 100 kronor

"Ett klassiskt pinotagevin om än av det kraftfulla slaget. Svarta vinbär och björnbär tillsammans med inställsam sötmognad dominerar den tilltagna doften. Smaken är tillikabärig av främst mörka bär med en hel del rostade ekfat, tjära och rökighet. Koncentrationen är riklig vilket resulterar i relativt lång och läcker eftersmak. Köp!"
Betyg: ++++
Stellenzicht Golden Triangle Shiraz - 105 SEK (Artnr 22095)


"Ett vin som sneglar mer åt gammal klassisk vinstil än att vara mordent fruktdrivet. härligt udda och smakrikt i stilen med mängder av både syra och strävhet. Den mörka bärigheten blandas med tobak,tryffel och jord. Ett gott och smakrikt vin med många användningsområden, gärna till rikliga rätter av kött och fågel."
Betyg: ++++
Artikelnummer: 7193701

Vita viner på flaska 81-100 kronor

"Lika trevligt som vanligt. Omisskännligt mycket sauvignon blanc genom massor av krusbär och färska örter. Därtill med uppfriskande syra. Citrus i form av lime och grapefrukt bjuds de rikligt av i eftersmaken. Gott och mycket uppfriskande i allehanda sammanhang"
Betyg: ++++
Neethlingshof Sauvignon Blanc - 90 SEK (Artnr 28006)