acceptera alkoholtillstånd

Personuppgiftspolicy

Ibland undrar våra kunder vad vi gör med informationen vi får och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med den.

 

Janake wine groups vinklubb är en kostnadsfri och kortlös klubb för vinintresserade privatpersoner som är minst 25 år. De personuppgifter vi har används endast av oss för att skicka information till dig i form av nyhetsbrev kring våra produkter och klubbens events. Uppgifter vi samlar är person- och kontaktinformation såsom namn, postadress, e-postadress, mobilnummer och telefonnummer.

Janake wine groups vinklubb är en marknadsförings- och informationskanal för alkoholhaltiga drycker där vi upplyser besökaren om produkter tillgängliga på den svenska marknaden, tillhandahållna av koncernen The Beverage Group AB.

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?

Janake wine groups vinklubb ägs av Janake Wine Group AB (Org.nummer: 556704-6684) som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna. Du har när som helst rätt att begära ett besked om vilka personuppgifter vi behandlar om dig genom att skicka förfrågan till vinklubben@janake.se

När samlar vi in dina uppgifter?

Vi samlar in dina uppgifter när du anmäler dig på janake wine groups vinklubb eller som prenumerant på vårt nyhetsbrev. När du eller någon du känner anmäler dig till något av våra event. Om det i övrigt är nödvändigt för att administrera relationen mellan dig och Janake Wine Group AB.

Om du inte vill att vi behandlar dina personuppgifter ska du inte lämna personuppgifter på sidan för anmälan till janake wine groups vinklubb.

Vill du avregistrera dig från Janake wine groups vinklubb?

Om du vill avregistrera dig från vårt register, kontakta oss på vinklubben@janake.se eller använd avregistreringslänken i nyhetsbreven.